Zuid44

Grafisch ontwerp Advertising Webdesign In- & Outdoor design

OCK Podium Classique op vrijdag 6 oktober a.s.

Op vrijdag 6 oktober a.s. wordt OCK Podium Classique georganiseerd. Wij hebben voor deze avond een flyer ontwikkelt. De OCK Podium avonden staan garant voor een mooie avond uit. Reserveren kunt via deze link https://www.buitenplaatsockenburgh.nl/open-podium/

Voorafgaand aan deze avond kunt u genieten van de daghap in Brasserie OCK. Veel plezier toegewenst.

 

 

 

 

Flyer voor de Stichting tot Behoud van de Historisch Buitenplaats Ockenburgh

De ontwikkelingen op buitenplaats Ockenburgh volgen elkaar in hoop tempo op. Het werd tijd voor een aangepaste flyer met hierin de huidige stand van zaken. In de nieuwe flyer vertelt het bestuur van de stichting waar zij mee bezig is en hoe de nabije toekomst van de villa eruit zal gaan zien.

Dit prachtige buurt initiatief gedragen door zoveel vrijwilligers, bedrijven en overige instanties is een voorbeeld voor de omgeving. De villa is ontdaan van de steigers en kan weer volop in de schijnwerpers staan. Helpt u mee om de binnenkant te ontwikkelen? Voor meer informatie https://www.buitenplaatsockenburgh.nl/participatie/

 

 

The International School of The Hague – Key Information booklets and IBDP/IBCP brochure

The ISH asked us to design for the Primary School the Key Information booklets for the parents. From Reception through Year6 we have created booklets with one look and feel, that looks attractive and engaging to read. For the Secondary School, we created a brochure ‘Introduction to the IBDP and IBCP. The Secondary School is the first International School in the Netherlands who offers the IBCP to students. 

 

Loosduinen gaat los festival november 2017

Momenteel zijn we hard bezig met het ontwikkelen van diverse uitingen voor het festival ‘Loosduinen gaat los’. Van 8 t/m 12 vindt het festival plaats met een keur aan optredens in diverse locaties.

Binnenkort wordt de website gelanceerd.