Zuid44

Grafisch ontwerp Advertising Webdesign In- & Outdoor design

Zuid44 the craft of designing!

Het team van Zuid44 bestaat uit:

Ernest Verhagen is sinds 1997 zelfstandig grafisch ontwerper/art-director en heeft samengewerkt met diverse partners. Sinds 2012 is hij de drijvende kracht achter Zuid 44.

Ernest heeft de Kunstacademie gedaan en is afgestudeerd in de vakken Grafische Vormgeving en Advertising. Na zijn opleiding is hij begonnen als junior Art Director bij Zwiers Minnaard in Capelle a/d IJssel en later als Art Director bij Berg/Kleijn in Den Haag.

Ernest is getrouwd met Belinda de Beus, één van de mede-oprichters van Zuid44. Momenteel is zij fulltime werkzaam als PA en zij verricht zo nu en dan hand- en spandiensten in de avonduren.

Snelheid, prijs – kwaliteitverhouding en klantgerichtheid zijn de sterke peilers van Zuid44.

 

De natuur is voor ons een grote inspiratiebron. Deze foto is genomen in de bergen bij Vaujany in Frankrijk.

Zodra het kan, pakken wij onze spullen in om op stap te gaan. Frankrijk en Italië zijn onze favoriete vakantielanden. Onze twee dochters Annelein en Fleur gaan nog graag mee maar gezien hun leeftijd weten wij niet voor hoe lang nog.

Deze vakanties laden ons weer op om ontspannen en met nieuwe energie aan het werk te gaan. De favoriete steden van de dames zijn Londen, Parijs en Barcelona en niet alleen om te shoppen!

 

 

Ernest is gek van auto’s en motoren. Zuid44 sponsert een auto in de Mercedes-Benz SLK klasse. De bestuurder van deze auto is Niels Nipperus, een groot talent waarvan we zeker meer gaan horen.

 

 

Zuid44 is vanaf het begin af aan maatschappelijk betrokken bij Stichting tot Behoud van de Historische Buitenplaats Ockenburgh. Wij verzorgen alle vormgevingswerkzaamheden voor zowel de Stichting als Brasserie OCK waaronder de website. Waar nodig springen wij bij en helpen in de horeca bij grote evenementen. Hetzij als BBQ-master of als kassajuffrouw.

De roots van Belinda liggen op het landgoed en in de villa. Haar opa en oma hebben tot en met 1932 jarenlang op het landgoed en in de villa gewerkt. Opa als tuinman en oma als hulp in de huishouding. Haar vader is in begin 1932 geboren in dienstwoning aan de zijkant van de villa.

Met heel veel plezier helpt Zuid44 mee aan dit burgerinitiatief waardoor de villa wordt gerestaureerd en een ontmoetingsplaats is voor de omgeving en het Westland en Den Haag met elkaar verbindt.

 

Deze ‘oldtimer’ is vorige jaar zomer gekocht door Ernest. Het ontwerpbloed kruipt waar het niet gaan kan en dan wil je toch je eigen stempel op je motor drukken. Hij heeft de motor zelf gepimpt. Ernest heeft er veel bekijks mee dat is dan weer grappig. Als je op de foto klikt, zie je de oorspronkelijke motor. In de wintermaanden kan Ernest er niet op rijden. Hij kan dus niet wachten tot het voorjaar weer aanbreekt om erop uit te gaan.

Wij ontwerpen:

 • Huisstijlen

 • Logo’s

 • Brochures

 • Flyers

 • Rolbanieren en banners

 • Websites

 • Jaarverslagen

 • Beursstands of beurswanden

 • Concepten voor restaurants

 • Wanden rondom bouwprojecten

 • Schoolgidsen en studie-informatiemateriaal

 • Inpandige bekleding van ramen, deuren en lockers  …en nog veel meer.

Wilt u meer informatie neemt u dan contact met ons op via 070-3254050 of 06-51329842.

 

Zuid44 the craft of designing! Het allerleukste is als een klant een bepaald idee in zijn/haar hoofd heeft maar het lastig vindt om dit naar beeld te vertalen. Ernest denkt in beelden dus die ontstaan al tijdens een gesprek. Het eerste ontwerp is vaak raak maar wij maken twee tot drie ontwerpen zodat er wat te kiezen valt.

Het begeleiden van de klant om een stapje verder te gaan in hun ontwerpkeuze dan zij oorspronkelijk wilden, is de grote uitdaging voor Zuid44. Met een blij gezicht gaan zij de deur uit en komen graag terug.

Zuid44 werkt samen met een team van professionals die per project kunnen worden ingehuurd. Denk hierbij aan tekstschrijvers, fotografen en web- en standbouwers. U vindt op onze website geen tarieven dit komt omdat wij met projectprijzen werken. De bedragen verschillen sterk per project en zijn afhankelijk van de omvang en tijdsduur.

Op de homepagina heeft u een eerste indruk van ons vakmanschap gekregen, wij hopen dat dit voor u aanleiding is om contact met ons op te nemen via 070-3254050 of 06-51329842.

 

Ons bureau is gevestigd op de bovenste verdieping van een woning in Den Haag Zuid. Een frisse en inspirerende werkomgeving op 10 minuten rij-afstand van het strand. Wandelingen langs het strand leveren veel creatieve ideeën op en zorgen voor de nodige ontspanning tussen de bedrijven door.

Heeft u niet meteen behoefte aan vormgeving maar wenst u wel een goed advies of begeleiding voor een aanstaand project? Wij helpen u hier graag bij met onze ervaring en know-how. Wij rekenen hiervoor €60,00 per uur ex btw. Dit kan op locatie maar eventueel ook gedurende een wandeling langs het strand als u hier zin in heeft.

1